Bk Veldlopen 25/02/2018 Brussel

Zondag 25/02/2018 onder een stralend zonnetje maar koud sta ik op de deelnemerslijst van het Belgisch kampioenschap.
Aan de aankomst kwam ik als 23 ste binnen maar wel 21 op het Belgisch kampioenschap waar ik best tevreden mee ben nu nog het BK Masters en dan kunnen we aan het zomerseizoen triathlon beginnen.

hier het filmverslag:

https://youtu.be/FV-frdiYKFY

2017

Na een minder jaar 2016 kijk ik vol goede moed naar 2017 met de overstap van SMO naar KTT en het is reeds goed begonnen met even naar mijn oude liefde terug te gaan "het veldlopen in olse uitrusting" en een vierde plaats wist te behalen in de avondveldloop van AC Hulshout.

Xenia

Eupen BK Halve triathlon 2016

Het bk halve triathlon stond met stip in mijn agenda maar het zwemmen was al niet zoals het moest zijn en in de laatste ronde bij het fietsen verloor ik tijd ,in het lopen kon ik de schade beperken. Een 8 ste plaats was een tegenvaller of toch niet als ik de volgende dag 3 dagen huisarrest kreeg met een keelontsteking.

https://youtu.be/k9BnRdVO-14

2015 voorbijflitsen in 6 min

het overzicht van 2015 in 6 min , veel kijkgenot!!

https://youtu.be/TgpgXU1ml9g

Wat als ??

Wat als een dag meer dan 24 uur had?
Ik weet het is een tijdje geleden dat ik nog eens een berichtje heb geschreven.Ik ga proberen er iets aan te doen maar een full time job , trainen enz.!
Na een lange winter met enkele veldlopen waaronder het Belgisch en een selectie voor het EK voor landenteams in Guadalajara is het triathlon seizoen weer van start gegaan.
Een vierluik met eerst Doornik:Hier wist het T3 team van Trinity een gedeelde 2de plaats te behalen.Na het zwemmen beland ik in en tweede fietsgroepje maar na een inhaalrace bij het lopen kan ik nog oprukken naar een tweede plaats .

Een mooi seizoen

Veel woorden ga ik er niet over schrijven. Met nog één wedstrijd te gaan, ben ik nu al heel blij met en gelukkig over mijn prestaties van voorbije seizoen.

Elke wedstrijd was het vooraf knutselen naar de juiste specifieke conditie, elke wedstrijd was een grote en spannende uitdaging, elke wedstrijd was iets speciaals, meestal iets nieuws en bovenal elke wedstrijd zal een mooie herinnering voor me zijn.

Trinity en Lotto Crosscup Gent

De kogel is door de kerk.

Na lang nadenken en twijfelen, na vele gesprekken en emotionele wanorde, is de keuze voor het volgend triathlon seizoen gevallen.

Ik blijf onder de moedervleugels van Trinity, het trainersteam en de toffe vrienden die ik daar het voorbije jaar heb leren kennen. Samen met Yer, Olivier en Vivianne gaan we werken aan nieuwe doelen in de triathlon.

Sponsors

Random image

DSC_0010