You are hereWat als ??

Wat als ??


By admin - Posted on 13 May 2015

Wat als een dag meer dan 24 uur had?
Ik weet het is een tijdje geleden dat ik nog eens een berichtje heb geschreven.Ik ga proberen er iets aan te doen maar een full time job , trainen enz.!
Na een lange winter met enkele veldlopen waaronder het Belgisch en een selectie voor het EK voor landenteams in Guadalajara is het triathlon seizoen weer van start gegaan.
Een vierluik met eerst Doornik:Hier wist het T3 team van Trinity een gedeelde 2de plaats te behalen.Na het zwemmen beland ik in en tweede fietsgroepje maar na een inhaalrace bij het lopen kan ik nog oprukken naar een tweede plaats .
Op naar week 2 van het vierluik Izegem,BK ploegen.Hier een zesde plaats met een fantastisch team waardoor we nu op een 4de plaats staan in de T3.
Luik 3, een 3000 meter tijdens de interclub met K.olse ac waar we streven voor behoud in de ere divisie van de val,opdracht geslaagd.
Nummer 4 is voor volgend weekend de 111 van Bilzen. Voor mij een doorgedreven training naar Rapperswil begin Juni in Zwitserland.
Van 1 ding ben ik zeker het zal knallen worden in Bilzen op mijn nieuwe tijdritfiets van SCOTT, met mijn loopschoenen van Newton en de broodnodige hulp van Leppin.
Xenia

Sponsors

Random image

DSC_0010